Burse

Program depunere dosare pentru bursa socială

Metodologie de acordare a burselor sociale

 

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU STUDENȚII BURSIERI

Conform art. 61 a  Metodologiei de acordare a burselor, studenții bursieri în Semestrul I al anului universitar 2021-2022 au obligația de a depune actele necesare pentru virarea burselor până la data de 15 noiembrie 2021.Studenții bursieri care nu depun actele necesare pentru virarea pe card a burselor, vor pierde dreptul de a mai ridica bursa respectivă începând cu data de 15 decembrie 2021.

Pentru virarea pe card a bursei, studenții  trebuie să trimită pe email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următoarele documente scanate (poză) cât mai vizibile:

  • extrasul de cont emis de banca unde are cardul studentul bursier.Contul trebuie deschis la una din următoarele bănci: BCR, BRD, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, CEC Bank, ING, First Bank,OTP Bank;
  • copia cărții de identitate;
  • copia carnetului de student, vizat pentru anul universitar în curs, care să cuprindă și informațiile scrise pe coperta interioară(nume, prenume ,facultatea, specializarea, CNP)

Studentul va fi informat prin e-mail dacă actele corespund.

 

Termenul de depunere pentru dosarele „EURO 200” s-a prelungit până pe 6 mai 2021.

Vă facem cunoscut că începând din data de 20.04.2021, începe derularea programului “EURO 200”, program privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare, pentru studenţii cu venituri mici în anul 2021.

Acte necesare Euro 200

 

Lista studenților care primesc bursă în semestrul II 2020-2021

 

Burse Erasmus

 

Acte bursa sociala semestrul II 2020 - 2021

Cerere bursa sociala

Metodologie de acordare a burselor

 

 


Tipărire   Email