Burse

ANUNŢ  IMPORTANT!

 TABEL FINAL CU STUDENŢII CARE BENEFICIAZĂ DE BURSĂ DE MERIT

TABEL NOMINAL CU STUDENŢII CARE BENEFICIAZĂ DE BURSĂ DE MERIT

 

Metodologia de acordare a burselor

 

     ACTE  BURSĂ  SOCIALĂ              SEMESTRUL  I  2022-2023                                                                                                                                                                       

 • adeverinţă cu venitul mediu net, pentru fiecare membru din familie (inclusiv studentul dacă lucrează), pentru lunile iulie, august şi septembrie 2022, sau cupoanele de pensii (unde este cazul);
 • În cazul în care unul dintre părinţi sau susţinători legali (fraţi majori) nu au calitatea de salariat sau pensionari, se va prezenta o declaraţie de autentificare, de la notar, că nu realizează venituri.
 • studentul trebuie să facă declaraţie notarială că nu beneficiază de alte venituri, în afara celor declarate şi că părinţii studentului nu lucrează şi nu domiciliază în străinătate.
 • adeverinţă de venituri de la Primărie pentru student, părinţi şi fraţi cu vârsta peste 18 ani;
 • adeverinţă de venituri de la Administraţia Financiară pentru student, părinţi şi fraţi cu vârsta peste 18 ani;
 • adeverinţă de elev/student pentru fraţi; (unde este cazul)
 • copie certificat naştere pentru fraţii preşcolari; (unde este cazul)
 • certificat deces/hotărâre de divorţ (unde este cazul)
 • act pentru pensie urmaş sau pensie alimentară (dacă este cazul).

Actele trebuie să fie datate de la 1 octombrie 2022. Nu primim declaraţii NOTARIALE şi alte acte datate mai devreme de această dată.

 

       Studentul care nu are în declaraţia notarială următoarea frază "că nu beneficiază de alte venituri, în afara celor declarate şi că părinţii studentului nu lucrează şi nu domiciliază în străinătate" va trebui să refacă declaraţia notarială. Fără această frază, declaraţia nu este valabilă. Vă rog să menţionaţi acest lucru notarului public.

              Aveţi ataşată şi cererea pe care trebuie să o completaţi. [descarcă]

 

Dosare de bursă socială şi de performanţă se depun în perioada  24 octombrie - 1 noiembrie 2022.

 

BURSE DE PERFORMANȚĂ

Se acordă 1 bursă de performanță pe facultate. Conform hotărârii Consiliului Facultății aceasta se acordă studentului din anul II sau III, licență, cu cea mai mare medie multianuală din anul anterior. În caz de egalitate se ia în considerare activitatea extracurriculară.

Pentru bursele de performanță se depun cereri la secretariatul facultății.

 

BURSELE DE MERIT

Acestea se acordă conform Metodologiei de acordare a burselor.

Conform hotărârii Consiliului Facultății, acestea se acordă proporțional cu numărul de studenți pe specializare, media minimă la licență fiind 8 iar pentru masterat media 9, în ordinea descrescătoare a mediilor ponderate din anul precedent (anii II, III licenţă şi anul II masterat), iar pentru anul I de licenţă şi master se ia în considerare media de la admitere. Bursele se revizuiesc după fiecare semestru.

 

Pentru fişele fiscale de la ANAF, doar ale studenţilor din Galaţi, vă rog să îmi trimiteţi numele întreg al dvs, al părinţilor şi al fraţilor (unde este cazul) precum şi CNP-urile. Vă rugăm să depuneţi actele într-un timp cât mai scurt deoarece la ANAF durează câteva zile până primim listele.

       

Afişarea dosarelor depuse: 2 noiembrie 2022, ora15.

Depunerea contestaţiilor - 3 noiembrie 2022 (în intervalul 10-14)

Afişarea rezultatelor finale - 4 noiembrie, ora 13.

 

Studenţii care intră în plată în semestrul I, vor trimite documentele pentru virarea bursei (scan extras de cont, scan CI, scan carnet de student vizat pe anul în curs) pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU STUDENȚII BURSIERI

Conform art. 61 a  Metodologiei de acordare a burselor, studenții bursieri în Semestrul I al anului universitar 2022-2023 au obligația de a depune actele necesare pentru virarea burselor până la data de 15 noiembrie 2022. Studenții bursieri care nu depun actele necesare pentru virarea pe card a burselor, vor pierde dreptul de a mai ridica bursa respectivă.

Pentru virarea pe card a bursei, studenții  trebuie să trimită pe email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următoarele documente scanate (poză) cât mai vizibile:

 • extrasul de cont emis de banca unde are cardul studentul bursier.Contul trebuie deschis la una din următoarele bănci: BCR, BRD, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, CEC Bank, ING, First Bank,OTP Bank;
 • copia cărții de identitate;
 • copia carnetului de student, vizat pentru anul universitar în curs, care să cuprindă și informațiile scrise pe coperta interioară(nume, prenume ,facultatea, specializarea, CNP)

 

 

Bursele sociale pentru SEMESTRUL II 2021-2022 se vor depune la secretariatul facultăţii în perioada 22 martie – 1 aprilie 2022.

 

Burse semestrul I, 2021-2022

 

Program depunere dosare pentru bursa socială

Metodologie de acordare a burselor sociale

  

Termenul de depunere pentru dosarele „EURO 200” s-a prelungit până pe 6 mai 2021.

Vă facem cunoscut că începând din data de 20.04.2021, începe derularea programului “EURO 200”, program privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare, pentru studenţii cu venituri mici în anul 2021.

Acte necesare Euro 200

 

Lista studenților care primesc bursă în semestrul II 2020-2021

 

Burse Erasmus

 

Acte bursa sociala semestrul II 2020 - 2021

Cerere bursa sociala

Metodologie de acordare a burselor

 

 

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.

Contact

Adresa: Str. Domnească, nr. 47, Galați
Telefon: 0336 555 444 
Fax: 0336 555 444 
E-mailtest@ugal.ro 
Coordonate GPS: 45.438709, 28.056158