Anuțuri noi!!!

Anunturi

 Anunțuri

 

 Prelungire Calendar EURO 200

 

În şedinţa Consiliului Facultăţii din data de 28.04.2021 s-a hotărât ca activităţile didactice din săptămânile 12-14 (după Paşte) să se desfăşoare în continuare în regim online, cu excepţia laboratoarelor de chimie de la anii I, II Chimie farmaceutica,  anii I, II Ştiinţa mediului, anii I, II Farmacie, care se vor desfăşura în regim hibrid, cu respectarea normelor sanitare.

 

Zilele porților deschise

În zilele de 20, 21, 22 aprilie 2021, Facultatea de Știinte și Mediu organizează "Zilele porților deschise". Vor fi prezentate programele de licență și masterat organizate de facultate. Elevii care doresc să participe, trebuie să completeze formularul https://forms.gle/1aJ7p59FowFPYAmu6

 

Program unic de accelerare pentru startup-uri studențești

Programul se va derula în perioada iunie - octombrie 2021, oferind studenților ateliere de lucru, mentorat individual și resursele necesare pentru a evolua de la stadiu de idee la inovație. Primele 10 startup-uri vor primii premii în bani cuprinse între 9.000 și 140.000 lei pentru a îi ajuta să își continue construirea afacerii acestora.

Studenții pot aplica până la data de 30 aprilie, prin intermediul acestui formular - https://forms.gle/jDfLvU945P19mDDF9 .

 

Cursuri de Dezvoltare personală

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, în cadrul proiectului instituțional ROSE AG 292/ 2019 - „Studiul – primul pas în performanță, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați”, STUD-UGAL, cursuri de Dezvoltare personală, Comunicare și Consiliere și orientare în carieră destinate studenților din anul I de licență.

Activitățile se vor relua pe platforma Microsoft Teams, începând cu data de 15 martie 2021, conform unui orar elaborat de lectori ai Centrului de Consiliere și Orientare în carieră - UDJG.

Cursurile sunt gratuite și nu presupune nici o obligație din partea studenților, decât aceea de a participa la activități.

Ce trebuie să faceți?

Să vă conectați și să participați în platforma Microsoft Teams la orele stabilite în orarul care vă va fi transmis de doamna conf.dr. Cristina BENȚEA (email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Pentru detalii despre proiect sau alte informații vă puteți adresa d-nei prof.dr.ing. Camelia VIZIREANU pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon 0752 566364

 

Plata taxelor online

În vederea asigurării condiţiilor de muncă în siguranţă pentru personalul din Universitate şi pentru limitarea transmiterii virusului SARS-CoV-2, Direcţia Economică prin Direcţia Generală Administrativă a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi solicită studenţilor înmatriculaţi la taxă să efectueze plata taxelor online, în contul de trezorerie al Universitatii.

Informaţiile privind efectuarea online a plăţilor se regăsesc pe website-ul universităţii:

https://www.ugal.ro/anunturi/pentru-studenti