Zece motive ca să alegi Facultatea de Științe și Mediu

Uncategorised Accesări: 4648
  1. Științele și Mediul reprezintă priorități în domeniul Educației.
  2. Domeniile științifice Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Știința Mediului îți permit să te specializezi și să lucrezi într-o mulțime de domenii adiacente – inginerie, economie, sănătate etc. Oriunde este nevoie de specialiști în domenii fundamentale.
  3. Științele nu au granițe: poți lucra oriunde în lume.
  4. Științele sunt domenii de vârf: absolvenții vor fi întotdeauna elite.
  5. Științele te ajută să înțelegi și să îmbunătățești lumea în care trăim.
  6. Absolvenții de Științe și Mediu își găsesc de lucru în domeniul în care se pregătesc.
  7. Științele îți dezvoltă gândirea: rezolvi eficient probleme, indiferent de natura lor.
  8. Absolvenții de Științe și Mediu sunt oameni pragmatici care știu să găsească soluții pentru construcția propriei vieți.
  9. Laboratoarele noastre au dotări de nivel internațional, care te vor pune la curent cu tot ce este nou în domeniul de specializare ales.
  10. Profesorii noștri sunt conectați la lumea științifică internațională și sunt gata să îți asigure și ție accesul acolo.

Științele sunt unele dintre cele mai vechi si mai importante discipline. Progresul uman de-a lungul istoriei s-a bazat în mare parte pe progresul Științelor. De la cunoștințele despre gravitație și până la medicamente de ultimă oră, Științele au modelat lumea noastră modernă. De aceea este în interesul guvernelor, companiilor și a societății promovarea Științelor, acestea asigurând progres în toate domeniile care ne afectează viața de zi cu zi.

Dacă te regăsești în afirmațiile de mai sus, dacă ești curios/curioasă, performant(ă),  dornic să modelezi lumea din jurul tău, să contribui la progresul științific de care să beneficieze întreaga omenire și să te pregătești pentru o carieră de succes, locul tău este la Științe și Mediu. Vei fi apreciat de societate, de comunitate, de prieteni, de angajatori, vei fi bine plătit oriunde și poți trăi bine oriunde dorești.

Explorează-ți opțiunile și vino să contribuim împreună la miracolul Științei și Mediului!